HOME
HOME COMPANY PRODUCTS SHOP SPECIAL OFFERS NEWS DOWNLOADS CONTACT

NIEUWS

November 2014
SAV Walker Hagou presenteert met haar partner McNetiq de magnetische ankers tijdens de NIL Verbindingsweek 2014 in de Evenementenhal te Gorinchem.
Verankeren zonder boren of lassen. Laat u overtuigen en bezoek onze stand!

>> Link naar beursOktober 2014
SAV Walker Hagou is samen met haar partner McNetiq aanwezig op de beurs Offshore Energy 14 in de Rai te Amsterdam.
Wij presenteren hier onze magnetische ankers, welke onder meer gebruikt worden voor het verankeren van steigers in een stalen omgeving. Bezoek ons op stand nr. 8000K

>> Link naar beursMei 2014
SAV-Walker-Hagou BV is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met McNetiq BV. Het betreft hier de gezamenlijke ontwikkeling en
productie van nieuwe innovatieve magneettoepassingen.
Hierin speelt de gepatenteerde “Controlock”-techniek van McNetiq een centrale rol.
Toepassingen:
   - Steigerbouw                         >> Link naar Product
   - Rope access
   - Tactische sector (marine)
   - Tijdelijke hijsogen

April 2013
Nieuwe Hendelaanslag “COMFORT SWITCH” > PDF

Maart 2013

Metaalexpo in ‘s Hertogenbosch, Nederland. De nieuwe SAV catalogi en nieuwe producten zullen hier worden geïntroduceerd. Stand 06.G420.

Februari 2013
Ingebruikname nieuw Kiheung bewerkingscentrum, voor het frezen van stalen delen welke bij onze magneten en magneetsystemen worden toegepast. Hiermee wordt een duidelijke modernisering van ons machinepark gerealiseerd en geeft ons meer vrijheid en mogelijkheden meer bewerkingen zelf uit te voeren.

December 2012
Nieuwe slijpmachine in onze productie geïnstalleerd. Met de komst van de nieuwe Ziersch vlakslijpmachine met een slijpbereik van 800x500 mm worden onze mogelijkheden duidelijk uitgebreid. Hierdoor zijn wij in staat om onze producten sneller en nauwkeuriger op de juiste maat te slijpen.

November 2012
SAV Walker Hagou ontvangt het VCA veiligheidscertificaat. Onze servicemonteurs waren individueel al VCA gecertificeerd hetgeen hen in staat stelt om veilig te werken op risicovolle werkplekken. De nieuwe bedrijfscertificering geeft extra zekerheid en maakt het mogelijk om ook bij internationale gerenommeerde bedrijven onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Bovendien benadrukt het nogmaals dat SAV Walker Hagou instaat voor de gezondheid en welzijn van haar medewerkers en dit ook waarborgt.

Oktober 2012

Blechexpo in Hannover, Duitsland. SAV Walker Hagou presenteert haar zware magnetische hijssystemen.

Juni 2012
Nieuw 3D-tekenpakket Solid Works geïmplementeerd waarmee wij onze producten sneller en efficiënter kunnen ontwerpen. Het 3D-tekenen brengt de knelpunten in de constructie naar voren en leidt tot een grote zekerheid. Bovendien kunnen we met behulp van simulaties onze klanten exact te laten zien hoe het door hen gekochte product kan worden geïntegreerd in de machine of kraan.

Maart 2012
SAV Walker Hagou neemt deel aan de Technishow in Utrecht, de grootste beurs voor de metaalbewerkende industrie in de BeNeLux. Hier worden het nieuwe bedrijf SAV Walker Hagou en de producten van de SAV groep gepresenteerd.

September 2011
SAV Walker Hagou behaalt het ISO 9001 kwaliteitscertificaat onder de nieuwe bedrijfsnaam.

Juni 2011
SAV Walker Hagou presenteert het nieuwe bedrijf en haar magnetische hijssystemen tijdens de Blechexpo in Stuttgart, Duitsland.

Maart 2011
Sinds de overname van het bedrijf Walker Hagou Magnetics B.V. in Bladel (The Netherlands) begin 2011 en de integratie in de SAV groep als SAV Walker Hagou, zijn onze activiteiten uitgebreid met een groot team van ervaren professionals op het gebied van magnetische hijs- en handlingsystemen.

Door deze strategische keuze zijn 2 van de historisch belangrijke merken SAV-BUX en SAV Walker Hagou toegevoegd aan ons productenspectrum.

© 2016 SAV WALKER HAGOU | SAV-Group | Contact | Disclaimer